Jeroen Boschstraat 79
3141 XK  Maassluis

06 - 19262490

Wie ben ik

irma-fortuinMijn naam is Irma Fortuin en ik woon in Maassluis.

Ik heb ongeveer 20 jaar in het basis en voortgezet onderwijs gewerkt. Al vanaf mijn studietijd heb ik veel met kinderen gewerkt die leren (soms) lastig vinden. Dit kan komen door allerlei zaken waaronder dyslexie.

Na een aantal jaar in Nigeria gewerkt te hebben waar ik zelf geleerd heb dat je met weinig middelen veel kunt bereiken heb ik in Nederland en in Engeland mijn MA Special Educational Needs gehaald om nog meer de achtergronden van leerproblemen te begrijpen en ermee te kunnen werken.

Ik vind het fantastisch als leerlingen na een aantal keer ineens snappen hoe iets werkt of de regels hebben toegepast in een opstel. Maar het is net zo mooi om een kind te begeleiden dat heel lang moeite heeft met een onderdeel en te zoeken waar voor dit kind de ingang ligt om het onder de knie te krijgen.

Daarnaast kijk ik altijd naar het kind als uniek persoon en heb ik als doel het unieke Zijn, de kern of pit te versterken.

Ik ben gecertificeerd trainer snel leren = leuk leren en coach Jungle Memory. Verder ben ik aangesloten bij de LBRT, de landelijke beroepsvereniging remedial teachers.

 

 

 

Foto: Herman Moor